Koerier Barneveld

Een goede koerier in Barneveld is niet zomaar te vinden! Gelukkig is A28 Sneltransport de koerier in Barneveld waar u altijd op kunt bouwen wanneer u nationaal of internationaal een koeriersdienst nodig heeft. Ook wanneer het nacht of weekend is, staan wij voor u klaar. De dienstverlening van A28 Sneltransport is zoals gezegd van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn de diensten van deze spoedkoerier in Barneveld ook nog eens zeer scherp geprijsd.

Geen overdreven kosten, geen voorrijkosten en geen onnodige toeslagen. Ideaal toch? Voor een zeer schappelijke prijs is uw lading of pakket dus binnen no time op de juiste plaats geleverd. 

De voordelen van de koerier in Barneveld

Deze koerier in Barneveld levert diverse koeriersdiensten in Barneveld en omgeving. Met al 10 jaar ervaring, weten wij als geen ander hoe wij op de beste manier uw pakketten kunnen leveren. Daarnaast bieden wij ook het voordeel dat er gebruik gemaakt kan worden van een web ordersysteem om de orders in de plaatsen.

Er wordt bij ons ook aan het milieu gedacht, want wij maken gebruik van een chauffeursapp, in plaats van de papieren vrachtbrief. Daarnaast hebben onze auto’s minimaal euro 5, wat vriendelijker is voor het milieu. Tot slot hebben wij persoonlijk contact, dus geen centrale met een planning.

Neem snel contact op met de koerier in Barneveld

Van welke dienst u ook gebruik wilt maken: u kunt A28 Sneltransport 24/7 bereiken. Binnen 45 minuten staat de koerier bij u voor de deur om de bestelling op te halen. Ook wanneer u pakketjes heeft die internationaal verstuurd dienen te worden, zijn wij er snel bij. De zending wordt keurig verstuurd van A naar B!

Heeft u interesse in de koeriersdiensten van onze koerier in Barneveld? Het is altijd mogelijk om contact met ons op te nemen, dit kan 24/7. U kunt direct een bestelling plaatsen, of wat informatie opvragen. Bellen is mogelijk naar 06 – 31 19 61 18. Mailt u liever? U kunt uw mail sturen naar info@a28sneltransport.nl. Klantvriendelijkheid is iets waar A28 Sneltransport om bekend staat. U kunt er dus op rekenen dat u direct geholpen wordt door een ervaren en enthousiaste medewerker. Tot snel bij A28 Sneltransport!

Gebruik maken van onze koeriersdiensten?

Profiteer van onze scherpe prijzen en snelle service!