Koerier Leusden

Een kwalitatief goede en ervaren koerier in Leusden, die vindt u niet zomaar. Gelukkig staat A28 Sneltransport voor u klaar met snelle koeriersdiensten in Leusden en omgeving. U kunt altijd vertrouwen op de dienstverlening van A28 Sneltransport. Kwaliteit van de diensten, staat namelijk hoog in het vaandel binnen ons bedrijf. Daarom kunt u ons 24/7 bereiken. Na het contactmoment staat deze koerier in Leusden in de startblokken en is hij binnen 45 minuten bij u om het pakketje op te halen. Is dat niet ideaal? Wij verzekeren u niet alleen van pakketten die op tijd worden opgehaald, maar ook pakketten die op tijd worden bezorgd bij de ontvanger. Zelfs als dit in het buitenland is.

De voordelen van onze koerier in Leusden

Bij deze spoedkoerier in Leusden kunt u terecht voor uiteenlopende diensten, zowel nationaal als internationaal. 24 uur per dag, 7 dagen in de week, staan wij voor u klaar. Al 10 jaar wordt elke klus met passie en vakkundigheid opgepakt. Daarnaast zijn alle diensten van A28 Sneltransport scherp geprijsd. Uw spoedkoerier in Leusden hanteert geen onnodige toeslag op feestdagen, weekenden of ‘s nachts.

Nog een groot voordeel wanneer u woonachtig bent in Leusden, Amersfoort, Barneveld, Bunschoten, Nijkerk of Soest: geen voorrijkosten! U betaalt bij ons niet voor onnodige zaken, daar zijn wij niet van.

Daarnaast bieden wij de volgende voordelen:

  • Weborder systeem
  • Milieuvriendelijk; geen papieren vrachtbrief, maar een chauffeursapp
  • Auto’s rijden op euro 5
  • Persoonlijk contact

Neem contact op met de koerier in Leusden

Heeft u interesse in de diensten van de snelle koerier in Leusden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen Bellen is mogelijk naar 06 – 31 19 61 18. Mailen is ook een goede optie. U kunt uw mail zenden naar info@a28sneltransport.nl. Bij A28 Sneltransport staan de behoeftes van de klant op 1. Belt u direct met een klus? Dan staan wij voor u klaar. Belt u enkel om informatie op te vragen? Dan adviseren wij u van A tot Z. Wij horen graag van u bij A28 Sneltransport!

Gebruik maken van onze koeriersdiensten?

Profiteer van onze scherpe prijzen en snelle service!